SEKA işçileri belediyede işbaşı yaptı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2005 16:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen SEKA Fabrikası işçilerinden 532'si, belediyenin çeşitli birimlerinde göreve başladı.

SEKA İzmit Tesisleri'nin kapatılmasının ardından arazisi ve işçileri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen SEKA çalışanlarından 532'si, Büyükşehir Belediyesi'nin çeşitli birimlerinde işbaşı yaptı. Büyükşehir Belediye bünyesinde çalışacaklarını belirtip, dilekçe ile müracaat eden 650 işçiden 118 işçi 15 mayıs tarihinde işbaşı yaptırılmıştı. Yeteneklerinin belirlenmesi için mülakata tabi tutulan 532 işçi de, belirlenen birimlere dağıtılarak, göreve başladı. Ayrıca daha önce 200 olarak bildirilen İSU'da görev yapacak SEKA'lı işçi sayısı, yapılan yeni düzenleme ile 162 olarak belirlendi.

İşçiler İSU'nun yanısıra, ağırlıklı olarak Köy Hizmetleri Daire Başkanlığı, Park Bahçeler Daire Başkanlığı ve Kontrol Güvenlik Daire Başkanlığı birimlerine verildi.

İşçilerin göreve başlaması ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, herkesin yetenekleri doğrultusunda ve ihtiyacı olan birimlerde değerlendirilmeye çalışıldığını söyleyerek, "Herkes Kocaeli'ne hizmetin ve evine ekmek götürmenin peşinde. Yeni işçi arkadaşlarımızla hizmetimizi daha da artıracağımıza inanıyorum. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber